OVER ONS

Soffree Taxaties en Makelaardij is de onderscheidende NVM woningtaxateur en aankoopmakelaar van Rotterdam en omgeving.  Persoonlijk, deskundig en betrouwbaar dat is waar wij voor staan!


Robert SoffreeRobert Soffree Taxateur-Makelaar

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de makelaardij, nog geen dag heeft het me verveeld! Elke werkdag verloopt anders, een gedeelte van de dag  ben ik op kantoor te vinden om de taxatierapporten uit te werken. Het andere gedeelte van de dag ben ik in diverse woningen te vinden om de te taxeren woningen op te nemen of een potentiële koper te adviseren. Hoe leuk is het om te zien wat iedereen van zijn of haar woning kan maken,  elke woning is weer anders en dat maakt het nu zo leuk!

Na het behalen van mijn studie ben ik door de NVM beëdigd als Registermakelaar en Registertaxateur. Naast de inschrijving bij de NVM ben ik ook ingeschreven bij de NRVT. Jaarlijks volg ik diverse cursussen om alle kennis op peil te houden, zodat u ervan verzekerd kan zijn dat u een deskundige taxateur en/of makelaar inschakelt.

Heeft u een taxatie nodig van uw (nieuwe) woning of wilt u advies/begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning? Bel me gerust en ik kom graag bij u langs.