TAXATIES

Wilt u de waarde van uw woning deskundig laten bepalen? Soffree Taxaties maakt voor u een onafhankelijk taxatierapport op. De taxateurs van Soffree zijn zeer actief en bekend in de regio waardoor u kunt vertrouwen op de juiste waarde van uw woning. Naast deze belangrijke kennis zijn wij ingeschreven bij het Nederlands Register Voor Taxateurs (NRVT) en de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de validatie instituten NWWI en Taxateursuni, zodat de rapporten die wij opstellen goedgekeurd worden door elke geldverstrekker. Kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid is dus gewaarborgd!

De meeste taxatierapporten worden opgemaakt voor een financieringsaanvraag van uw nieuw gekochte woning of voor de verbouwing van uw huidige woning. De bank beoordeelt aan de hand van een onafhankelijk taxatierapport of de gewenste lening verantwoord is en in verhouding staat met de marktwaarde van de woning.

Ook voor andere doeleinden kunt u een taxatierapport nodig hebben, te denken valt aan:
 
  • Het oversluiten van uw hypotheek
  • Het verkrijgen van inzicht in de waarde van een woning t.b.v. een aankoop- of verkoopbeslissing
  • Een scheiding en boedelverdeling
  • Een nalatenschap i.v.m. successierechten
  • Een geschil in opdracht van de rechtbank

Waar u het ook voor nodig heeft, bij Soffree bent u aan het juiste adres!

Als u contact met ons opneemt voor een taxatieopdracht, kunt u op korte termijn een uitgebreid, goed onderbouwd en door het NWWI of de Taxateursunie gevalideerd taxatierapport tegemoet zien!